Retourneren en terugsturen
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je 110% tevreden bent met je aankoop. Niet alles kan echter naar wens verlopen en daar willen we je zo goed mogelijk bij helpen.

Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met het product, kun je het product binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Producten moeten ongebruikt worden geretourneerd in de originele staat en met labels en etiketten. Het product mag geen tekenen van slijtage vertonen. We vinden de veiligheid van onze klanten en medewerkers erg belangrijk. Daarom kunnen we alleen ongebruikte producten als retour accepteren.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor retourzendingen. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

We behouden ons het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de goederen al zijn gebruikt of buiten onze schuld zijn beschadigd. We hopen op je begrip.

Retourzending

Een retourzending moet voorzien zijn van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. De verzendkosten zijn bijvoorbeeld ook voor rekening van de klant.

Als we de door jou geretourneerde goederen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.

Voordat je een artikel wilt retourneren, stuur ons dan eerst een e-mail, dan zoeken we naar de beste oplossing.

De bestelling is beschadigd

Als je bestelling beschadigd is, voeg dan een foto of video toe van het beschadigde deel van het product. Voeg deze toe aan je e-mail en leg uit wat er aan de hand is. Zorg ervoor dat de foto of video duidelijk zichtbaar is. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen met je bestelling.

We zullen je helpen

E-mail ons op: Info@Linnexi.nl

We proberen altijd binnen 24 uur te reageren. We proberen de beste oplossing voor je probleem te vinden. Geef ons zoveel mogelijk informatie over je bestelling zodat ons team je zo goed mogelijk kan helpen.

Annuleringsvoorwaarden


Als je je bestelling annuleert NADAT deze is verzonden, volg dan ons retourbeleid en onze retourprocedures. De annulering moet worden verwerkt als een retourzending met alle van toepassing zijnde kosten.

Bestellingen die na LEVERING worden geretourneerd, worden beoordeeld op alle hierboven genoemde kosten - inclusief herbevoorradings-, annulerings- en andere van toepassing zijnde kosten.